arrow_drop_up arrow_drop_down

Zonnebank La Costa Rotterdam Zuid

Langer en natuurlijk bruiner met onze zonnebanken

Adresgegevens

Zonnestudio La Costa Rotterdam Zuid

Cor Kieboomplein 130

3077MK Rotterdam Zuid

Tel: 010 482 2020

Openingstijden

Ma-Vrij: 10.00 – 22.00
Za: 10.00 - 20.00
Zo: 11.00 - 18.00

Onze specialisten adviseren je graag

Loop binnen zonder afspraak bij La Costa Zonnestudio in Rotterdam Zuid. U vindt ons aan het Cor Kieboomplein 130. In ons zonnebankcentrum hebben wij een uitgebreid assortiment Ergoline zonnebanken voor u klaarstaan. Alle zonnebanken zijn voorzien van Climate Control en Aqua Fresh & Aroma. Bediening van de zonnebanken is eenvoudig en comfortabel. Komt u er toch niet uit? Dan assisteren de medewerkers van La Costa Zonnestudio u graag.
Ook hebben wij vestigingen in Rotterdam-Centrum en Rotterdam Nesselande

Twintig minuten zonnen v.a. € 10,50

Voor 20 minuten zonnen onder een Ergoline zonnebank betaalt u bij La Costa Zonnestudio in Rotterdam Zuid slechts € 10,50. Na deze 20 minuten betaalt u het normale tarief. Ons zonnebank centrum is dagelijks geopend. Maandag tot en met vrijdag kunt u tot 22.00 uur bij ons terecht.

 

Veilig zonnen

Het is belangrijk om uw tijd onder de zonnebank rustig op te bouwen. Welke zonnebank voor u het meest geschikt is hangt af van uw huidtype en de tijd die u al in de zon heeft doorgebracht. Bij uw eerste bezoek aan La Costa Zonnestudio Rotterdam Zuid dient u een huidanalyseformulier in te vullen en een kort intakegesprek te doorlopen: dit is wettelijk verplicht voor alle zonnebankcentra in Nederland. Aan de hand van deze informatie selecteren wij een passende zonnebank voor u.
Koekies?