lacosta nesselande

Zonnebank studio La Costa Nesselande

Natuurlijk en langer bruin met onze zonnebanken

Adresgegevens

Zonnestudio La Costa Rotterdam Nesselande

Corsicalaan 33

3059 XX Rotterdam

Tel: 010 222 1202 (zonnen zonder afspraak)

Openingstijden

Ma-Vrij: 09.00 – 22.00                       

Za: 10.00- 20.00

Zo: 12.00 - 20.00


Onze specialisten adviseren je graag

Bij onze vernieuwde La Costa Zonnestudio in Rotterdam Nesselande kunt u 7 dagen per week zonder afspraak binnenlopen. In ons zonnebankcentrum staat een uitgebreid aanbod Ergoline zonnebanken voor u klaar. Onze zonnebanken zijn stuk voor stuk voorzien van Climate Control en Aqua Fresh & Aroma. Ook zijn de zonnebanken eenvoudig te bedienen. Bij vragen staan de medewerkers van La Costa Zonnestudio voor u klaar.
Ook hebben wij zonnestudio's in Rotterdam Centrum en Rotterdam Zuid Feyenoord

Vijftien minuten zonnen: vanaf € 12,50

Vijftien minuten zonnen vanaf maar € 12,50: het kan bij La Costa Zonnestudio in Rotterdam Nesselande. Na deze vijftien minuten betaalt u het standaard tarief. Wanneer u wilt zonnen vanaf € 12,50 kunt u elke dag van de week bij ons langskomen. Op doordeweekse dagen zijn wij tot 22.00 uur geopend, in het weekend tot 20.00 uur.

Een zonnebanksessie is veilig, zolang het op verantwoordelijke wijze gebeurt. Bij La Costa Zonnestudio in Rotterdam Nesselande begint uw eerste bezoek altijd met het invullen van een huidanalyseformulier en een kort intakegesprek: hier zijn wij wettelijk toe verplicht. Op basis van de door u verstrekte informatie zijn onze medewerkers in staat om een passende zonnebank voor uw huidtype te selecteren.