Lacosta Rotterdam Centrum

Zonnebank studio La Costa Rotterdam Centrum

Natuurlijk en langer bruin met onze zonnebanken

Adresgegevens

Zonnestudio La Costa Rotterdam Centrum

Leeuwenstraat 13

3011AL Rotterdam Centrum

Tel: 010 213 0033 (zonnen zonder afspraak)

Openingstijden

Ma-Vrij: 09.00 – 22.00  

Za: 10.00- 20.00

Zo: 12.00 - 20.00


entree Lacosta rotterdam Centrum

Onze specialisten adviseren je graag

Bij onze mooie La Costa Zonnestudio in Rotterdam Centrum kunt u 7 dagen per week zonder afspraak binnenlopen. In ons zonnebankcentrum staat een uitgebreid aanbod Ergoline zonnebanken voor u klaar. Onze zonnebanken zijn stuk voor stuk voorzien van Climate Control en Aqua Fresh & Aroma. Ook zijn de zonnebanken eenvoudig te bedienen. Bij vragen staan de medewerkers van La Costa Zonnestudio voor u klaar.

U vindt ons zonnebankcentrum aan de Leeuwenstraat 13: achter de Meent, tegenover de parkeergarage van de oude V&D.
Ook hebben wij vestigingen in Rotterdam Zuid- Feyenoord en Rotterdam Nesselande!

balie Lacosta rotterdam Centrum

Vijftien minuten zonnen: v.a.€ 12,50

Vijftien minuten zonnen voor maar € 12,50 ? het kan bij La Costa Zonnestudio in Rotterdam Centrum. Na deze vijftien minuten betaalt u het standaard tarief. Wanneer u wilt zonnen kunt u elke dag van de week bij ons langskomen. Op doordeweekse dagen zijn wij tot 22.00 uur geopend, in het weekend tot 20.00 uur.

veilig zonnen lacosta Rotterdam

Veilig zonnen

Een zonnebanksessie is veilig, zolang het op verantwoordelijke wijze gebeurt. Bij La Costa Zonnestudio in Rotterdam Centrum begint uw eerste bezoek altijd met het invullen van een huidanalyseformulier en een kort intakegesprek: hier zijn wij wettelijk toe verplicht. Op basis van de door u verstrekte informatie zijn onze medewerkers in staat om een passende zonnebank voor uw huidtype te selecteren