Algemene informatie

Voor alle La Costa zonnestudio´s gelden de volgende regels voor het toelaten van klanten in de studio en/of het inboeken onder de zonnebank:

Daarnaast geldt:

  • 15 minuten voor sluitingstijd: een klant mag nog naar binnen om een vraag te stellen, of een cadeaubon of een cosmeticaproduct te kopen maar geen banken meer boeken.
  • Er wordt rekening gehouden met uiterlijk 5 minuten uitkleedtijd en 5 minuten aankleedtijd.

 

Let op: Bovenstaande regels gelden alleen indien de gewenste zonnebank vrij is.
Indien dat niet het geval is zijn de looptijd en schoonmaaktijd van de in gebruik zijnde zonnebank en het aantal minuten dat de binnengekomen klant wil zonnen de factoren om te berekenen of de klant nog onder de zonnebank kan voor sluitingstijd.
Wij verzoeken onze klanten vriendelijk om uiterlijk op sluitingstijd onze studio te verlaten zodat onze medewerkers naar behoren kunnen afsluiten.

 

Minimale leeftijd zonnen?
Sinds 2008, nadat de Europese Regelgeving omtrent veilig en verantwoord zonnen is ingegaan, mogen jongeren onder de 18 jaar gen gebruik maken van een professionele zonnebank. Bij La Costa mag je daarom pas vanaf je 18e jaar gebruik maken van onze zonnebanken. Daar dit wettelijk is vastgelegd kunnen wij geen uitzondering maken, Ook al ben je bij andere zonnestudio’s wel toegelaten. Tevens kunnen wij bij twijfel om een legitimatie vragen.

 

Krijgt u ongewenste (gratis) SMS?
Allereerst excuses hiervoor! Het is niet onze intentie om u onnodig lastig te vallen met onze acties. Soms kunnen wij hier niets aan doen, mensen geven soms oude/foute/valse nummers. Of er is u in de studio niet duidelijk verteld wat het inhoudt als u uw nummer achter laat. U wordt dan ongeveer 2 á 3x per jaar via een gratis bericht op de hoogte gebracht wanneer wij voor u een interessante actie hebben. Wilt u zich afmelden? Beantwoord dan de sms met STOP.

 

Alle vestigingen kunt u bereiken via het telefoonnummer op de vestigingspagina.
Heeft u een specifieke vraag voor onze directie?
Mail dan uw vraag, klacht, suggestie of opmerking naar info @ lacosta.nl
Let op! Dit mail adres is niet om beauty afspraken te maken/wijzigen, bel hiervoor naar de betreffende studio.
Mails worden door de directie gelezen en meestal binnen 24uur beantwoord .

Klik hier om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen.