Schiedam Noord Lacosta Professioneel

Zonnebank studio La Costa Schiedam Noord

Natuurlijk en langer bruin met onze zonnebanken

Adresgegevens

Zonnestudio La Costa Schiedam Noord

Hof van Spaland 8

3121CB Schiedam

Tel: 010 449 2025 (zonnen zonder afspraak)

Openingstijden

Ma-Vrij: 09.00 – 22.00  

Za: 10.00 - 20.00

Zo: 12.00 - 20.00


lacosta Schiedam Noord

Onze specialisten adviseren je graag

Kom langs bij La Costa Zonnestudio in Schiedam Noord voor een heerlijk comfortabele zonnebanksessie. U vindt ons zonnebankcentrum aan de Hof van Spaland 8. Voor ieder huidtype hebben wij een passende Ergoline zonnebank in huis. Al onze zonnebanken voldoen aan de 0,3 norm en zijn daarnaast voorzien van Aqua Fresh & Aroma en klimaatbeheersing. Ook bieden wij een uitgebreid assortiment zonnecosmetica. Wist u dat wij ook een vestiging hebben in Schiedam Centrum aan de Broersvest?

lacosta Schiedam Noord hof van Spaland

Vijftien minuten zonnen: € 12,50

Voor 15 minuten zonnen onder een Ergoline zonnebank betaalt u bij La Costa Zonnestudio in Schiedam Noord slechts € 12,50. Na deze 15 minuten betaalt u het normale tarief. Ons zonnebankcentrum is dagelijks geopend. Maandag tot en met vrijdag kunt u tot 22.00 uur bij ons terecht.
Als u voor het eerst onder de zonnebank springt is het belangrijk om te weten welk type zonnebank het meest geschikt is voor uw huidtype. Als u voor het eerst langskomt bij La Costa Zonnestudio in Schiedam Noord vragen wij u een huidanalyseformulier in te vullen. Aan de hand van de informatie die u ons geeft en een kort intakegesprek zijn wij in staat om u van professioneel advies te voorzien. Onze medewerkers adviseren ook graag op gebied van zonnecosmetica.