Lacosta Schiedam Centrum

Zonnebank studio La Costa Schiedam Centrum

Natuurlijk en langer bruin met onze zonnebanken

Adresgegevens

Zonnestudio La Costa Schiedam Centrum

Broersvest 48C

3112DE Schiedam

Tel: 010 273 0452 (zonnen zonder afspraak)

Openingstijden

Ma-Vrij: 09.00 – 22.00  

Za: 10.00 - 20.00

Zo: 12.00 - 20.00


Schiedam Centrum Lacosta

Onze specialisten adviseren je graag

Het is belangrijk om uw tijd onder de zonnebank rustig op te bouwen. Welke zonnebank voor u het meest geschikt is hangt af van uw huidtype en de tijd die u al in de zon heeft doorgebracht. Bij uw eerste bezoek aan La Costa Zonnestudio Schiedam Centrum dient u een huidanalyseformulier in te vullen en een kort intakegesprek te doorlopen: dit is wettelijk verplicht voor alle zonnebankcentra in Nederland. Aan de hand van deze informatie selecteren wij een passende zonnebank voor u. Wist u dat wij ook een vestiging hebben in Schiedam Noord aan het Hof van Spaland?

Schiedam Centrum Lacosta entree

Vijftien minuten zonnen v.a. €12,50

Bij La Costa Zonnestudio in Schiedam Centrum aan de Broersvest kunt u al 15 minuten zonnen voor slechts € 12,50 Na deze 15 minuten betaalt u het normale tarief per minuut extra. Een afspraak maken voor een zonnebanksessie is niet nodig: u kunt elke dag van de week binnenlopen in ons zonnebankcentrum. Doordeweeks kunt u tot 22.00 uur bij ons terecht en in het weekend tot 20.00 uur.

Schiedam Centrum Lacosta Professioneel

Professioneel zonnen

Verantwoord zonnen komt bij La Costa Zonnestudio op de eerste plaats. Komt u voor het eerst in ons zonnebankcentrum? Dan vragen wij u een huidanalyseformulier in te vullen en deel te nemen aan een kort intakegesprek. Het intakegesprek is wettelijk verplicht, maar kost slechts enkele minuten. Op basis van het ingevulde formulier en het gesprek selecteren onze medewerkers een zonnebank die past bij uw huidtype.