Utrecht

030-2332211
[row][column md=”4″]
Adres
Zonnestudio La Costa
Potterstraat 30
3512 TB Utrecht
Tel: 030-233 2211
[/column][column md=”4″]
Openingstijden

Ma-Vrij: 09.30 – 22.00
Za: 09.30 – 20.00
Zo: 10.00 – 18.00
Klik hier voor de regels rond sluitingstijd!
[/column][column md=”4″]

Bij ons bent u altijd voordelig uit!

Op onze zonnebanken zont u al maximaal 20 minuten vanaf €10,50

Na deze 20 minuten betaalt u de normale minuutprijs extra.
[/column][/row]


 

Zonnestudio Utrecht
utrechtZonnen voor € 10,50: het kan bij onze geheel verbouwde La Costa Zonnestudio in Utrecht. In ons zonnebankcentrum kunt u twintig minuten plaats nemen onder één van onze Ergoline zonnebanken. Daarna betaalt u het normale tarief per minuut. Bij ons bent u ook op het juiste adres voor een uitgebreid assortiment zonnecosmetica. U kunt zonder afspraak binnenlopen in onze zonnestudio aan de Potterstraat 30.

 

Geavanceerde zonnebanken
Bij La Costa Zonnestudio in Utrecht kunt u kiezen uit diverse modellen Ergoline zonnebanken. Voor ieder huidtype beschikken wij over een passende zonnebank. U kunt de zonnebank eenvoudig zelf instellen, maar indien nodig kunt u onze medewerkers natuurlijk altijd om assistentie vragen. Al onze Ergoline zonnebanken voldoen aan de 0,3 norm. Ook is elke zonnebank voorzien van Aqua Fresh & Aroma en Climate Control.
Nieuw is onze Ergoline Prestige 1600!

 

Zon veilig bij La Costa
Bij La Costa Zonnestudio’s komt veilig zonnen altijd op de eerste plaats. Bezoekt u ons zonnebankcentrum voor het eerst? Dan wordt u verzocht om een huidanalyseformulier in te vullen en een kort intakegesprek te doorlopen. Op basis van het ingevulde formulier en het gesprek adviseren onze professionele medewerkers welke zonnebank met welke instellingen voor u het meest geschikt is. Wij adviseren u ook graag op het gebied van zonnecosmetica.