‘s-Gravenzande

0174-418714
[row][column md=”4″]
Adres
Zonnestudio La Costa
van de Kasteelestraat 36c-d
2691 ZP ‘s-Gravenzande
Tel: 0174-418 714
[/column][column md=”4″]
Openingstijden

Ma-Vrij: 09.00 – 22.00
Za: 09.00- 20.00
Zo: gesloten
Klik hier voor de regels rond sluitingstijd!
[/column][column md=”4″]

Bij ons bent u altijd voordelig uit!

Op onze zonnebanken zont u al maximaal 20 minuten vanaf €10,50

Na deze 20 minuten betaalt u de normale minuutprijs extra.
[/column][/row]


 

Zonnestudio s-Gravenzande
gravenzandeVoor een comfortabele zonnebanksessie bent u bij La Costa Zonnestudio ’s-Gravenzande op het juiste adres. Ons zonnebankcentrum is gevestigd aan de Van de Kasteelestraat 36 C-D. Voor een bezoek aan onze zonnestudio hoeft u geen afspraak te maken: u kunt van maandag tot en met zaterdag gewoon bij ons binnenlopen. Onze La Costa vestiging in ’s-Gravenzande beschikt eveneens over een kapsalon.

 

Twintig minuten zonnen: 10
Net als bij alle La Costa Zonnestudio’s, kunt in ons zonnebankcentrum in ’s-Gravenzande twintig minuten zonnen voor slechts € 10,50. Na afloop van deze twintig minuten betaalt u het standaard tarief per minuut. U kunt kiezen uit diverse modellen Ergoline zonnebanken. Alle modellen voldoen aan de 0,3 norm en zijn voorzien van Aqua Fresh & Aroma en Climate Control.

Als u voor de eerste keer ons zonnebankcentrum bezoekt, vragen wij u een huidanalyseformulier in te vullen. Op basis van de door u ingevulde gegevens en een kort intakegesprek adviseren onze medewerkers welke zonnebank het meest
geschikt is voor uw huidtype. Ook voor advies met betrekking tot zonnecosmetica kunt u bij ons terecht.

 

Professionele kapsalon
La Costa in ’s-Gravenzande beschikt over een inpandige kapsalon. Onze professionele kapsters verzorgen uw haar tot in de puntjes. Knippen is al mogelijk vanaf € 10. U kunt ook bij ons terecht voor een compleet nieuwe coupe of een nieuw kleurtje. Wij werken met kwaliteitsmerken Goldwell en KMS. Klik hier voor de prijslijst van La Costa ‘s-Gravenzande.