‘s-Gravenzande

0174-418714

Adres
Zonnestudio La Costa
van de Kasteelestraat 36c-d
2691 ZP ‘s-Gravenzande
Tel: 0174-418 714
Openingstijden
Ma-Vrij: 09.00 – 22.00
Za: 09.00- 20.00
Zo: gesloten
Klik hier voor de regels rond sluitingstijd!

Bij ons bent u altijd voordelig uit!

Op onze zonnebanken zont u al maximaal 20 minuten vanaf €10,-

Na deze 20 minuten betaalt u de normale minuutprijs extra.


 

Zonnestudio s-Gravenzande
gravenzandeVoor een comfortabele zonnebanksessie bent u bij La Costa Zonnestudio ’s-Gravenzande op het juiste adres. Ons zonnebankcentrum is gevestigd aan de Van de Kasteelestraat 36 C-D. Voor een bezoek aan onze zonnestudio hoeft u geen afspraak te maken: u kunt van maandag tot en met zaterdag gewoon bij ons binnenlopen. Onze La Costa vestiging in ’s-Gravenzande beschikt eveneens over een kapsalon en schoonheidssalon.

 

Twintig minuten zonnen: 10
Net als bij alle La Costa Zonnestudio’s, kunt in ons zonnebankcentrum in ’s-Gravenzande twintig minuten zonnen voor slechts € 10. Na afloop van deze twintig minuten betaalt u het standaard tarief per minuut. U kunt kiezen uit diverse modellen Ergoline zonnebanken. Alle modellen voldoen aan de 0,3 norm en zijn voorzien van Aqua Fresh & Aroma en Climate Control.

Als u voor de eerste keer ons zonnebankcentrum bezoekt, vragen wij u een huidanalyseformulier in te vullen. Op basis van de door u ingevulde gegevens en een kort intakegesprek adviseren onze medewerkers welke zonnebank het meest
geschikt is voor uw huidtype. Ook voor advies met betrekking tot zonnecosmetica kunt u bij ons terecht.

 

Professionele kapsalon
La Costa in ’s-Gravenzande beschikt over een inpandige kapsalon. Onze professionele kapsters verzorgen uw haar tot in de puntjes. Knippen is al mogelijk vanaf € 10. U kunt ook bij ons terecht voor een compleet nieuwe coupe of een nieuw kleurtje. Wij werken met kwaliteitsmerken Goldwell en KMS. Klik hier voor de prijslijst van La Costa ‘s-Gravenzande.

 

Schoonheidssalon
In onze schoonheidssalon werken wij met de kwaliteitsproducten van Neoderma. Kom langs in onze schoonheidssalon en laat uw huid verwennen. Onze schoonheidsspecialistes verzorgen onder meer reinigingsbehandelingen en Bio Peelings. Ook verkopen wij diverse Neoderma producten voor thuisgebruik.
Klik hier voor de prijslijst van onze schoonheidssalon.