arrow_drop_up arrow_drop_down
lacosta Voorschoten

Zonnebank studio La Costa Voorschoten

Natuurlijk en langer bruin met onze zonnebanken

Adresgegevens

Zonnestudio La Costa Voorschoten

Schoolstraat 101

2251BG Voorschoten

Tel: 071 561 9960

Openingstijden

Ma-Vrij: 10.00 – 22.00
Za: 10.00 - 20.00
Zo: gesloten

Voorschoten ingang lacosta

Onze specialisten adviseren je graag

Ervaar het comfort van een zonnebanksessie bij La Costa Zonnestudio in Voorschoten. In ons zonnebankcentrum hoeft u geen afspraak te maken: van maandag tot en met zaterdag kunt u gewoon bij ons binnenlopen. Wij zijn gevestigd aan de Schoolstraat 101. Onze vestiging in Voorschoten beschikt eveneens over een professionele nagelstudio.
Gratis parkeren voor de deur of in de garage iets verderop.

zonnebank lacosta voorschoten

Twintig minuten zonnen: € 10,50

Twintig minuten zonnen vanaf slechts € 10,50. Het kan écht bij La Costa Zonnestudio in Voorschoten. Na deze twintig minuten betaalt u het standaardtarief. U heeft de keuze uit verschillende typen Ergoline zonnebanken. Om uw zonnebanksessie extra aangenaam te maken zijn alle zonnebanken voorzien van Aqua Fresh & Aroma en Climate Control.

Bij uw eerste bezoek aan ons zonnebankcentrum dient u een huidanalyseformulier in te vullen en een kort intakegesprek te doorlopen: hiertoe zijn wij wettelijk verplicht. Op basis van het ingevulde formulier en het gesprek adviseren wij welke zonnebank met welke instellingen voor uw huidtype het meest geschikt is. Zo kunt u op verantwoorde wijze een kleurtje opbouwen.

nagelstudio lacosta voorschoten

Professionele nagelstudio

In de nagelstudio van onze La Costa vestiging in Voorschoten kunt u uw nagels laten voorzien van een kunststof laagje, kunstnagels, een lakje of een leuke print. Onze nagelstyliste staat garant voor een stijlvol resultaat.


Bel onze nagelstudio voor een afspraak.
beautysalon lacosta Voorschoten

Wimperverlenging

In onze vestiging in Voorschoten kunt u tevens terecht voor wimperverlengeing.

Beautysalon Bella Donna voorziet onze klanten van mooie niet van echt te onderscheiden kunstwimpers. Je eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Een wimperextension blijft dus één tot drie maanden zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere 2 tot 3 weken een opvulbehandeling te nemen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het eenmalig te laten doen, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, een trouwerij of feestje hebt. 
Voor meer info kijk je op de site van Bella Donna 

Koekies?