arrow_drop_up arrow_drop_down
lacosta Voorschoten

Zonnebank studio La Costa Voorschoten

Natuurlijk en langer bruin met onze zonnebanken

Adresgegevens

Zonnestudio La Costa Voorschoten

Schoolstraat 101

2251BG Voorschoten

Tel: 071 561 9960

Openingstijden

Ma-Vrij: 09.00 – 22.00  Wij sluiten i.v.m Corona om 20.00
Za: 10.00 - 20.00            
Zo: gesloten

Voorschoten ingang lacosta

Onze specialisten adviseren je graag

Ervaar het comfort van een zonnebanksessie bij La Costa Zonnestudio in Voorschoten. In ons zonnebankcentrum hoeft u geen afspraak te maken: van maandag tot en met zaterdag kunt u gewoon bij ons binnenlopen. Wij zijn gevestigd aan de Schoolstraat 101. Onze vestiging in Voorschoten beschikt eveneens over een professionele nagelstudio.
Gratis parkeren voor de deur of in de garage iets verderop.

zonnebank lacosta voorschoten

Twintig minuten zonnen: € 10,50

Twintig minuten zonnen vanaf slechts € 10,50. Het kan écht bij La Costa Zonnestudio in Voorschoten. Na deze twintig minuten betaalt u het standaardtarief. U heeft de keuze uit verschillende typen Ergoline zonnebanken. Om uw zonnebanksessie extra aangenaam te maken zijn alle zonnebanken voorzien van Aqua Fresh & Aroma en Climate Control.

Bij uw eerste bezoek aan ons zonnebankcentrum dient u een huidanalyseformulier in te vullen en een kort intakegesprek te doorlopen: hiertoe zijn wij wettelijk verplicht. Op basis van het ingevulde formulier en het gesprek adviseren wij welke zonnebank met welke instellingen voor uw huidtype het meest geschikt is. Zo kunt u op verantwoorde wijze een kleurtje opbouwen.

Koekies?