Lacosta Utrecht max

Zonnebank studio La Costa Utrecht Max

Natuurlijk en langer bruin met onze zonnebanken

Adresgegevens

Zonnestudio La Costa Utrecht Max

Europaplein 701

3526 WP Utrecht

Tel: 030 820 0988 (zonnen zonder afspraak)

Openingstijden

Ma-Vrij: 09.00 – 22.00   
Za: 09.30- 20.00
Zo: 10.00 - 18.00

utrecht max entree lacosta

Onze specialisten adviseren je graag

In het Max gebouw aan het Europaplein zonnen vanaf € 12,50: het kan bij La Costa Zonnestudio in Utrecht. In ons zonnebankcentrum kunt u vijftien minuten plaats nemen onder één van onze Ergoline zonnebanken. Daarna betaalt u het normale tarief per minuut. Bij ons bent u ook op het juiste adres voor een uitgebreid assortiment zonnecosmetica. U kunt zonder afspraak binnenlopen in onze zonnestudio aan het Europaplein 701 naast Subway en Basic Fit.
Tevens hebben wij vestigingen in Utrecht Centrum, IJsselstein, Houten en Nieuwegein

Lacosta MAx utrecht

Vijftien minuten zonnen v.a € 12,50

Bij La Costa Zonnestudio in Utrecht Max kunt u kiezen uit diverse modellen Ergoline zonnebanken. Voor ieder huidtype beschikken wij over een passende zonnebank. U kunt de zonnebank eenvoudig zelf instellen, maar indien nodig kunt u onze medewerkers natuurlijk altijd om assistentie vragen. Al onze Ergoline zonnebanken voldoen aan de 0,3 norm. Ook is elke zonnebank voorzien van Aqua Fresh & Aroma en Climate Control.


Zonnen in utrecht student

Veilig zonnen

Als u voor de eerste keer ons zonnebankcentrum bezoekt, vragen wij u een huidanalyseformulier in te vullen. Op basis van de door u ingevulde gegevens en een kort intakegesprek adviseren onze medewerkers welke zonnebank het meest geschikt is voor uw huidtype. Ook voor advies met betrekking tot zonnecosmetica kunt u bij ons terecht.