LaCosta Utrecht Centrum

Zonnebank studio La Costa Utrecht Centrum

Natuurlijk en langer bruin met onze zonnebanken

Adresgegevens

Zonnestudio La Costa Utrecht Centrum

Potterstraat 30

3512 TB Utrecht

Tel: 030 233 2211 (zonnen zonder afspraak)

Openingstijden

Ma-Vrij: 09.00 – 22.00    
Za: 
09.30- 20.00

Zo: 10.00 - 18.00 


LaCosta Utrecht Centrum Neude

Onze specialisten adviseren je graag

Zonnen aan het grote plein in hartje Utrecht Centrum aan het Neude? Het kan bij onze geheel verbouwde La Costa Zonnestudio in Utrecht. In ons zonnebankcentrum kunt u vijftien minuten plaats nemen onder één van onze Ergoline zonnebanken. Daarna betaalt u het normale tarief per minuut. Bij ons bent u ook op het juiste adres voor een uitgebreid assortiment zonnecosmetica. U kunt zonder afspraak binnenlopen in onze zonnestudio aan de Potterstraat 30 op het Neude in hartje Utrecht, de bussen stoppen voor de deur.
Tevens zijn wij te vinden in Utrecht Max, Houten, Nieuwegein en IJsselstein!

Lacosta Neude

Vijftien minuten zonnen vanaf € 12,50

Bij La Costa Zonnestudio in Utrecht Centrum kunt u kiezen uit diverse modellen Ergoline zonnebanken. Voor ieder huidtype beschikken wij over een passende zonnebank. U kunt de zonnebank eenvoudig zelf instellen, maar indien nodig kunt u onze medewerkers natuurlijk altijd om assistentie vragen. Al onze Ergoline zonnebanken voldoen aan de 0,3 norm. Ook is elke zonnebank voorzien van Aqua Fresh & Aroma en Climate Control.
Nieuw is onze Ergoline Lightvision!

goedkoop zonnen Utrecht lacosta

Veilig zonnen

Bij La Costa Zonnestudio aan het Neude komt veilig zonnen altijd op de eerste plaats. Bezoekt u ons zonnebankcentrum voor het eerst? Dan wordt u verzocht om een huidanalyseformulier in te vullen en een kort intakegesprek te doorlopen. Op basis van het ingevulde formulier en het gesprek adviseren onze professionele medewerkers welke zonnebank, met welke instellingen voor u het meest geschikt is. Wij adviseren u ook graag op het gebied van zonnecosmetica.