sgravenzande lacosta

Zonnebank studio La Costa ‘s-Gravenzande

De beste van het Westland sinds 1997

Adres gegevens

Zonnestudio La Costa

van de Kasteelestraat 36c-d

2691 ZP ‘s-Gravenzande

Tel: 0174-418 714  (zonnen zonder afspraak)

Openingstijden 

Ma-Vrij: 09.00 – 22.00
Za: 09.00- 20.00

Zo: gesloten


sgravenzande entree lacosta

Onze specialisten adviseren je graag

De beste van het Westland sinds 1997 .
Voor een comfortabele zonnebanksessie bent u bij La Costa Zonnestudio ’s-Gravenzande op het juiste adres. Ons zonnebankcentrum is gevestigd aan de Van de Kasteelestraat 36 C-D. Voor een bezoek aan onze zonnestudio hoeft u geen afspraak te maken: u kunt van maandag tot en met zaterdag gewoon bij ons binnenlopen. Onze La Costa vestiging in ’s-Gravenzande beschikt eveneens over een kapsalon.
Wist u dat wij ook een vestiging in Naaldwijk hebben?

Twintig minuten zonnen v.a. € 11,50

Net als bij alle La Costa Zonnestudio’s, kunt in ons zonnebankcentrum in ’s-Gravenzande twintig minuten zonnen vanafslechts € 11,50. Na afloop van deze twintig minuten betaalt u het standaard tarief per minuut. U kunt kiezen uit diverse modellen Ergoline zonnebanken. Alle modellen voldoen aan de 0,3 norm en zijn voorzien van Aqua Fresh & Aroma en Climate Control.

Als u voor de eerste keer ons zonnebankcentrum bezoekt, vragen wij u een huidanalyseformulier in te vullen. Op basis van de door u ingevulde gegevens en een kort intakegesprek adviseren onze medewerkers welke zonnebank het meest
geschikt is voor uw huidtype. Ook voor advies met betrekking tot zonnecosmetica kunt u bij ons terecht.

Professionele kapsalon

La Costa in ’s-Gravenzande beschikt over een inpandige kapsalon; M-Hairstyling. Onze professionele kapster Martine verzorgen uw haar tot in de puntjes voor zowel dames als heren.  U kunt ook bij ons terecht voor een compleet nieuwe coupe of een nieuw kleurtje. Wij werken met het kwaliteitsmerk Four Reasons.

Beautysalon

Schoonheidssalon Sense of Beauty werkt o.a. met de producten van Malu Wilz. De verzorgende collectie van Manu Wilz bevat producten op basis van plantenextracten en geneeskrachtige kruiden. Het Malu Wilz verzorgingsconcept biedt u de mogelijkheid om de huid optimaal te reinigen, te beschermen en te verzorgen, om zo huidveroudering en huidproblemen tegen te gaan. Deze puur natuurlijke huidverzorging en cremes zijn zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt.

Maak snel een afspraak met Marjolein