Lacosta Oosterhout

Zonnebank studio La Costa Oosterhout (NB)

Natuurlijk en langer bruin met onze zonnebanken

Adresgegevens

Zonnestudio La Costa Oosterhout (NB)

Mathildastraat 9A

4901HC Oosterhout

Tel: 0162 741 849  (zonnen zonder afspraak)

Openingstijden

Ma-Vrij: 09.00 – 22.00   
Za: 10.00 - 20.00
Zo: 12.00 - 20.00

La costa Oosterhout ingang

Onze specialisten adviseren je graag

Aan de rand van het centrum van Oosterhout zit Zonnestudio La Costa aan de Mathildastraat en heeft een divers aanbod zonnebanken van kwaliteitsmerk Ergoline voor u klaarstaan. Alle zonnebanken zijn voorzien van Aqua Fresh & Aroma en Climate Control. Ook voldoet elke zonnebank aan de 0,3 norm. U kunt de zonnebank eenvoudig zelf instellen. Heeft u toch hulp nodig? Dan staan de professionele medewerkers van ons zonnebankcentrum voor u klaar zowel in Oosterhout als in onze vestiging aan de Wilhelminastraat in Breda!

Lacosta Oosterhout balie

Vijftien minuten zonnen v.a. € 12,50

Ergoline behoort tot de absolute wereldtop op het gebied van zonnebanken. Bij alle La Costa Zonnestudio’s – dus ook bij ons zonnebankcentrum in Oosterhout – hebben wij een groot aantal zonnebanken van dit kwaliteitsmerk voor u klaarstaan. Elke zonnebank voldoet aan de 0,3 norm en is voorzien van Aqua Fresh & Aroma en Climate Control. De bediening van Ergoline zonnebanken is heel eenvoudig. Bij vragen staan onze medewerkers voor u klaar.

LaCosta Oosterhout wachtruimte

Huidanalyse

Als u voor het eerst onder de zonnebank springt is het belangrijk om te weten welk type zonnebank het meest geschikt is voor uw huidtype. Als u voor het eerst langskomt bij La Costa Zonnestudio in Oosterhout vragen wij u een huidanalyseformulier in te vullen. Aan de hand van de informatie die u ons geeft en een kort intakegesprek zijn wij in staat om u van professioneel advies te voorzien. Onze medewerkers adviseren ook graag op gebied van zonnecosmetica.