arrow_drop_up arrow_drop_down

Zonnebank La Costa Oosterhout (NB)

Natuurlijk en langer bruin met onze zonnebanken

Adresgegevens

Zonnestudio La Costa Oosterhout (NB)

Mathildastraat 9A

4901HC Oosterhout

Tel: 0162 741 849

Openingstijden

Ma-Vrij: 10.00 – 22.00
Za: 10.00 - 20.00
Zo: 12.00 - 20.00

Onze specialisten adviseren je graag

Zonnestudio La Costa in Oosterhout heeft een divers aanbod zonnebanken van kwaliteitsmerk Ergoline voor u klaarstaan. Alle zonnebanken zijn voorzien van Aqua Fresh & Aroma en Climate Control. Ook voldoet elke zonnebank aan de 0,3 norm. U kunt de zonnebank eenvoudig zelf instellen. Heeft u toch hulp nodig? Dan staan de professionele medewerkers van ons zonnebankcentrum voor u klaar zowel in Oosterhout als in onze vestiging aan de Wilhelminastraat in Breda!

Twintig minuten zonnen v.a. € 10,50

Ergoline behoort tot de absolute wereldtop op het gebied van zonnebanken. Bij alle La Costa Zonnestudio’s – dus ook bij ons zonnebankcentrum in Oosterhout – hebben wij een groot aantal zonnebanken van dit kwaliteitsmerk voor u klaarstaan. Elke zonnebank voldoet aan de 0,3 norm en is voorzien van Aqua Fresh & Aroma en Climate Control. De bediening van Ergoline zonnebanken is heel eenvoudig. Bij vragen staan onze medewerkers voor u klaar.

Huidanalyse

Als u voor het eerst onder de zonnebank springt is het belangrijk om te weten welk type zonnebank het meest geschikt is voor uw huidtype. Als u voor het eerst langskomt bij La Costa Zonnestudio in Oosterhout vragen wij u een huidanalyseformulier in te vullen. Aan de hand van de informatie die u ons geeft en een kort intakegesprek zijn wij in staat om u van professioneel advies te voorzien. Onze medewerkers adviseren ook graag op gebied van zonnecosmetica.

 

Koekies?