Lacosta Katwijk

Zonnebank studio La Costa Katwijk aan Zee

Natuurlijk en langer bruin met onze zonnebanken

Adresgegevens

Zonnestudio La Costa Katwijk aan Zee

Zwaaikom 4

2225HX Katwijk aan Zee

Tel: 071 401 0526 (zonnen zonder afspraak)

Openingstijden

Ma-Vrij: 9.00 – 22.00 

Za:  10.00 - 20.00

Zo: gesloten


Lacosta Katwijk ingang

Altijd zon aan het strand van Katwijk

Neem plaats onder een Ergoline zonnebank bij La Costa Zonnestudio in Katwijk aan Zee. U vindt ons aan de Zwaaikom 4 in de Princehaven.
In ons zonnebankcentrum kunt u heerlijk comfortabel bijbruinen. U heeft de keuze uit diverse modellen Ergoline zonnebanken. Alle zonnebanken zijn eenvoudig te bedienen en voorzien van Climate Control en Aqua Fresh & Aroma. onze dichtstbijzijnde studio is La Costa Voorschoten!

Lacosta zonnestudio zonnen

Vijftien minuten zonnen v.a. € 12,50

Bij La Costa Zonnestudio in Katwijk aan Zee hoeft u geen afspraak te maken: u kunt gewoon bij ons binnenlopen. Vanaf slechts € 12,50. kunt u 15 minuten zonnen. Na deze 15 minuten betaalt u het gewone tarief. Ons zonnebankcentrum is van maandag tot en met zaterdag geopend.
Veilig zonnen begint bij een La Costa Zonnestudio. Bij uw eerste bezoek aan ons zonnebankcentrum vragen wij u een huidanalyseformulier in te vullen en deel te nemen aan een kort intakegesprek. Met behulp van de door u verstrekte informatie zijn onze medewerkers in staat om een passende zonnebank voor u te selecteren.