Beauty

Even tijd voor jezelf en de boel de boel laten! In onze schoonheids- & kapsalons werken wij met gerenommeerde merken zoals Magnetic, Neoderma , Goldwell en Olaplex voor een perfecte verzorging van uw handen, huid en haar. Producten voor thuisgebruik zijn tevens bij ons verkrijgbaar.

 

Beautysalon

La Costa  beschikt over 2 beautysalons voor verschillende behandelingen zoals gezichts/reinigingsbehandelingen, Peelings, Harsen, en Wimpers/wenkbrauw verven, maar ook wimperverlenging.
Wij hebben beautysalons in de vestigingenVoorschoten en  Hoofddorp
In Voorschoten hebben wij echter alleen een wimperstyliste en geen schoonheidssalon!

 

Kapsalon & Barbershop

In onze vestigingen Hoofddorp en ’s-Gravenzande kunt u tevens terecht voor diverse kappersbehandelingen zoals knippen, kleuren, föhnen en stylen. Tevens hebben wij mooie extensions welke niet van echt te onderscheiden zijn. Voor meer info graag contact opnemen met de betreffende kapsalon.
In onze vestiging in Hoofddorp hebben wij tevens een Barbershop waar de heren een eigen plekje hebben voor diverse scheer en knipbeurten.

 

Nagelstudio

In onze vestigingen Voorschoten en Hoofddorp toveren onze nagelstylistes uw lelijke nagels in een mum van tijd om tot mooie verzorgde juweeltjes. Dit kan door middel van kunstnagels (Gel/acryl) , Gellak (nagellak die 3 weken mooi blijft), maar ook voor een heerlijk verzorgende manicure kunt u bij ons terecht. Alle stylistes werken met hoogwaardige producten voor een goede kwaliteit (kunst) nagel.
*Voor onze Nagelstudio in Hoofddorp zoeken wij nog een ervaren Nagelstyliste kijk op de Algemene pagina voor Vacature voorwaarden!

 

Massagepraktijk

Voor een heerlijk ontspannende massage kunt u terecht in Hoofddorp. Maar ook voor sport, bindweefsel, Aqama, Kayotima Shiatsu, bindweefsel of voetreflexzone massage bent u bij onze Bodysense masseur aan het goede adres. Even heerlijk tijd voor uzelf en alles om u heen vergeten….Maak vandaag nog een afspraak!

Call Now Button