Sneller en natuurlijk bruin worden

Sneller, dieper en langer bruin!

Onze zonnecosmetica zorgt snel voor het beste resultaat

Beste zon cosmetica

Topkwaliteit producten!

Op basis van Aloë Vera / dierproefvrij
Mooi bruin worden

Faster, deeper, darker!

Hou je kleur tot 7 dagen langer vast
Bruin worden voor iedereen

Voor iedereen!

Ook hypoallergeen en glutenvrij!

La Costa maandproduct


Tell a Friend!Deze maand mei eens een keer geen product van de maand maar een actie van de maand!
Kom samen met jouw Sunbuddy zonnen bij La Costa voor maar €19,90!

Let op!

*Niet van Suncard tegoed!

*max 2 personen voor €19,90

*Samen binnenkomen en direct zonnen

*Maximaal 20 minuten zonnen


Waardeer direct je Suncard op voor na de actie en krijg €10,- extra!

€ 50,- storten =€ 60,- ontvangen!Hoe word je makkelijk bruin?

Word je moeilijk bruin?

Wanneer je moeilijk bruin wordt kan dat verschillende oorzaken hebben.Sowieso raden wij altijd een zonnebankcrème aan met bruiningsversneller om zo meer profijt uit je zonsessie te halen.

Mensen met huidtype 1 (erg blanke huid en rossig haar, met eventueel sproeten) maken sowieso minder pigment aan en mogen ook geen gebruik maken van professionele zonneapparatuur.
Een gezicht dat moeilijk kleurt kan, vooral bij vrouwen, het gevolg zijn van een dagcrème met een SPF (beschermingsfactor), zorg dat de huid goed gereinigd is voor het zonnen.
(Onder)benen die moeilijk bruinen kan het gevolg zijn van dode huidcellen.
Wanneer men de benen scrubt (niet vlak voor het zonnen!) kan het UV-licht beter de huid doordringen om pigment aan te maken.

En een droge huid wordt moeilijker bruin: gebruik daarom ook na het zonnen een crème om uitdroging te voorkomen. Gewone bodylotion, dagcrèmes en zalfjes zijn niet geschikt om het vochtverlies onder een zonnebank tegen te gaan.
In onze studio's verkopen wij ook uitstekende moisturizers ontwikkeld voor na het gebruik van de zonnebank.

Wat moet je weten over zonnecosmetica?

Creme gebruiken voor zonnebank

Waarom speciale zonnebankcrème gebruiken?

Sneller, dieper en langer bruin!

Zonder zonnebankcrème verliezen we 30 – 40% van het UV-licht dat nodig is om een kleur aan de huid te geven, omdat deze niet kan doordringen in een droge huid.
Een droge huid reflecteert het zonlicht.
Een zonnebankcrème zorgt ervoor dat de huid tijdens het zonnen goed gehydrateerd blijft.
Hierdoor word je sneller bruin, dieper bruin en blijf je langer bruin.
Bruiningsversnellers in onze crèmes zorgen er niet voor dat je sneller verbrand...maar dat je sneller pigment aanmaakt en dus ook sneller bruin wordt.
Haal meer uit je zonsessie en gebruik een van onze speciaal voor de zonnebank ontwikkelde crèmes van Devoted Creations!

Devoted Creations

Bruiningsversnellers

Alle crèmes van Devoted Creations voor tijdens het zonnen, bevatten bruiningsversnellers en extra verzorgende bestanddelen welke huidveroudering tijdens het zonnen tegen gaan.
Bruiningsversnellers stimuleren de pigmentaanmaak, waardoor u sneller bruin zult worden.
Wanneer u zonder een crème onder de zonnebank gaat, begint de natuurlijke pigmentatie pas na 8 minuten.
Met een crème, begint de pigmentatie al na 3 à 4 minuten.
Bij de luxe crèmes met Nouritan én Meladark ( zoals in de Black Crown) zelfs al na 1,5 minuut

Het is absoluut niet zo dat u eerder verbrandt door een bruiningsversneller, een bruiningsversneller zorgt ervoor dat uw huid sneller pigment aanmaakt. 

Pigmentcellen kleuren de huid donkerder en zorgen er op natuurlijke wijze voor dat u in het vervolg juist minder snel verbrand!

.
lacosta maandproduct

Bronzers

Bronzers werken op de opperhuid, de bovenste dode huidlaag waar ze een verbinding aangaan met de eiwitten van de huid en geven zo een extra bruining van buitenaf.
Belangrijk is om 4 uur te wachten met douchen na het zonnen, omdat bronzers deze tijd nodig hebben om een optimale bruining te veroorzaken. Soms geeft uw huid na het douchen alsnog bruin af op uw handdoek.
Dit is niet de totale bronzer welke van uw huid wordt verwijderd, deze doet zn werk in de opperhuid.
Dit is het residu van de cosmetische bronzer dat niet door de huid wordt opgenomen. Wanneer u zont met een product zonder bronzers, mag u meteen douchen, u kunt de bruine kleur van de zon/zonnebank er niet afwassen ;)

Er zijn 3 verschillende bronzers:

DHA BRONZER (Dihydroxyacetone)
De sterkste, snelst werkende bronzer, die zorgt voor een verlenging van de kleur van gemiddeld 2 tot 7 dagen.
Een DHA bronzer is transparant van kleur. Het kan dus zomaar zijn dat een spierwit product toch heel sterk is aan bronzers. De DHA bronzer wordt altijd gekoppeld aan een natuurlijke bronzer.

NATUURLIJKE BRONZER
De natuurlijke bronzer wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten als kokos, noten, bessen etc. Samen zorgen de DHA bronzer en natuurlijke bronzer voor een mooie, diepe goudbruine teint. Een natuurlijke bronzer is een langzame bronzer.

COSMETISCHE BRONZER
De cosmetische bronzer geeft de crème zijn bruine kleur, hoe meer cosmetische bronzer, hoe bruiner de crème zal zijn. U kunt deze zien als een soort foundation.
De cosmetische bronzer geeft uw huid meteen een mooie, bruine kleur, waardoor u het “wow”- gevoel onmiddellijk zult ervaren. U heeft meteen de mooie, bruine kleur, die u normaliter na 4 uur zal bereiken wanneer de bronzers hun werk hebben gedaan. Tijdens het douchen wast u de cosmetische bronzer er geleidelijk weer af.


Devoted creations

Gebruik geen SPF!

Voor de zonnebank is het van belang dat u geen SPF (beschermingsfactor) smeert: deze zonnecosmetica is alleen voor gebruik onder de buitenzon. De SPF houdt de UV-straling tegen die u nodig heeft om een bruine kleur te krijgen. Met SPF-zonnecosmetica verbrandt u niet, maar wordt u onder de zonnebank ook niet bruin. Het UV-licht wordt gedoseerd door het aantal minuten aan te passen.

Wel raden we aan een SPF te gebruiken op bijvoorbeeld wenkbrauwen met permanent make-up om verkleuring tegen te gaan. Hier kun je ook de La Costa Lippenbalm met factor voor gebruiken!
Voor grote tattoo's hebben wij producten met speciale Tattoo-fading protector!

Extra zonnecosmeticatips voor beter gebruik

Zoncosemtica tips

Tip 1:

Houd er rekening mee dat veel dagcrèmes beschermingsfactor 15 of hoger bevatten. Hierdoor wordt u minder snel bruin onder de zonnebank. Verwijder daarom uw dagcrème voordat u gaat zonnen.
Benen scrubben voor zonnen

Tip 2:

Wanneer uw benen moeilijk bruinen, kunt u ze voor het zonnen licht scrubben. Wij raden eveneens aan om een product met bronzer (zelfbruiner) te gebruiken voor mooie bruine benen.
Gebruik geen conserveringsmiddelen

Tip 3:

Onze producten bevatten geen conserveringsmiddelen.

Zakjes zonnecosmetica kunt u na opening nog één dag bewaren, geopende flessen maximaal één tot anderhalf jaar.

Vragen over zonnebanken?

Wilt u nog meer informatie?

In onze vestigingen hebben wij informatieboekjes met prijslijsten liggen waarin je alles op het gemak kan nalezen. Uiteraard staan onze medewerksters ook altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of stuur ons een mailtje met je vraag.

Wij proberen binnen 24 uur te beantwoorden.