Voorschoten

071-5619960
[row][column md=”4″]
Adres
Zonnestudio La Costa
Schoolstraat 101
2251 BG Voorschoten
Tel: 071-561 9960
[/column][column md=”4″]
Openingstijden
Ma-Vrij: 10.00 – 22.00
Za: 10.00 – 20.00
Zo: gesloten
Klik hier voor onze regels rond sluitingstijd!
[/column][column md=”4″]

Bij ons bent u altijd voordelig uit!

Op onze zonnebanken zont u al maximaal 20 minuten vanaf €10,50

Na deze 20 minuten betaalt u de normale minuutprijs extra.
[/column][/row]


 

Zonnestudio Voorschoten
voorschotenErvaar het comfort van een zonnebanksessie bij La Costa Zonnestudio in Voorschoten. In ons zonnebank centrum hoeft u geen afspraak te maken: van maandag tot en met zaterdag kunt u gewoon bij ons binnenlopen. Wij zijn gevestigd aan de Schoolstraat 101. Onze vestiging in Voorschoten beschikt eveneens over een professionele nagelstudio

 

Comfortabel zonnen: 10,50
Twintig minuten zonnen vanaf slechts € 10,50. Het kan écht bij La Costa Zonnestudio in Voorschoten. Na deze twintig minuten betaalt u het standaardtarief. U heeft de keuze uit verschillende typen Ergoline zonnebanken. Om uw zonnebanksessie extra aangenaam te maken zijn alle zonnebanken voorzien van Aqua Fresh & Aroma en Climate Control.

Bij uw eerste bezoek aan ons zonnebankcentrum dient u een huidanalyseformulier in te vullen en een kort intakegesprek te doorlopen: hiertoe zijn wij wettelijk verplicht. Op basis van het ingevulde formulier en het gesprek adviseren wij welke zonnebank met welke instellingen voor uw huidtype het meest geschikt is. Zo kunt u op verantwoorde wijze een kleurtje opbouwen.

 

La Costa Nagelstudio
In de nagelsalon van onze vestiging in Voorschoten kunt u uw nagels laten voorzien van een kunststof laagje, kunstnagels, een lakje of een leuke print. Onze nagelstylistes staan garant voor een stijlvol resultaat. Bel onze nagelstudio voor een afspraak of klik hier om onze prijslijst te bekijken.