Utrecht MAX

030-8200988

Adres
Zonnestudio La Costa
Europaplein 701
3526 WP Utrecht
Tel: 030-8200988  (telefonisch tijdelijk niet bereikbaar)

Openingstijden
Ma-Vrij: 09.30 – 22.00
Za: 09.30 – 20.00
Zo: 10.00 – 18.00

Klik hier voor de regels rond sluitingstijd!

Bij ons bent u altijd voordelig uit!

Op onze zonnebanken zont u al maximaal 20 minuten vanaf €10,50

Na deze 20 minuten betaalt u de normale minuutprijs extra.


Zonnestudio Utrecht MAX
De mooiste La Costa Zonnestudio van Nederland!
Totaal 11 zonnebanken waaronder de Ergoline Prestige 1600!

 

 

Zonnestudio Utrecht
Zonnen voor € 10,50: het kan bij La Costa Zonnestudio in Utrecht. In ons zonnebankcentrum kunt u twintig minuten plaats nemen onder één van onze Ergoline zonnebanken. Daarna betaalt u het normale tarief per minuut. Bij ons bent u ook op het juiste adres voor een uitgebreid assortiment zonnecosmetica. U kunt zonder afspraak binnenlopen in onze zonnestudio aan het Europaplein 701 naast Subway en Basic Fit.

Geavanceerde zonnebanken
Bij La Costa Zonnestudio in Utrecht kunt u kiezen uit diverse modellen Ergoline zonnebanken. Voor ieder huidtype beschikken wij over een passende zonnebank. U kunt de zonnebank eenvoudig zelf instellen, maar indien nodig kunt u onze medewerkers natuurlijk altijd om assistentie vragen. Al onze Ergoline zonnebanken voldoen aan de 0,3 norm. Ook is elke zonnebank voorzien van Aqua Fresh & Aroma en Climate Control.

Zon veilig bij La Costa
Bij La Costa Zonnestudio’s komt veilig zonnen altijd op de eerste plaats. Bezoekt u ons zonnebankcentrum voor het eerst? Dan wordt u verzocht om een huidanalyseformulier in te vullen en een kort intakegesprek te doorlopen. Op basis van het ingevulde formulier en het gesprek adviseren onze professionele medewerkers welke zonnebank met welke instellingen voor u het meest geschikt is. Wij adviseren u ook graag op het gebied van zonnecosmetica.

 

 

Call Now Button