Katwijk aan Zee

071-4010526
[row][column md=”4″]
Adres
Zonnestudio La Costa
Zwaaikom 4
2225 HX Katwijk
Tel: 071-401 0526
[/column][column md=”4″]
Openingstijden
Ma-Vrij: 10.00 – 22.00
Za: 10.00 – 20.00
Zo: gesloten
Klik hier voor onze regels rond sluitingstijd!
[/column][column md=”4″]

Bij ons bent u altijd voordelig uit!

Op onze zonnebanken zont u al maximaal 20 minuten vanaf €10,50

Na deze 20 minuten betaalt u de normale minuutprijs extra.
[/column][/row]


 

Zonnestudio Katwijk aan Zee
Katwijk11Neem plaats onder een Ergoline zonnebank bij La Costa Zonnestudio in Katwijk aan Zee. U vindt ons aan de Zwaaikom 4 in de Princehaven. In ons zonnebankcentrum kunt u heerlijk comfortabel bijbruinen. U heeft de keuze uit diverse modellen Ergoline zonnebanken. Alle zonnebanken zijn eenvoudig te bedienen en voorzien van Climate Control en Aqua Fresh & Aroma.

 

Zonnen vanaf  10,50
Bij La Costa Zonnestudio in Katwijk aan Zee hoeft u geen afspraak te maken: u kunt gewoon bij ons binnenlopen. vanaf slechts € 10,50. kunt u 20 minuten zonnen. Na deze 20 minuten betaalt u het gewone tarief. Ons zonnebankcentrum is elke dag van de week geopend.

 

Professionele huidanalyse
Veilig zonnen begint bij een La Costa Zonnestudio. Bij uw eerste bezoek aan ons zonnebank centrum vragen wij u een huidanalyseformulier in te vullen en deel te nemen aan een kort intakegesprek. Met behulp van de door u verstrekte informatie zijn onze medewerkers in staat om een passende zonnebank voor u te selecteren.

 

Advies over zonnecosmetica
Onze medewerkers adviseren u ook graag op het gebied van zonnecosmetica. De juiste zonnecosmetica voorkomt veroudering en uitdroging van uw huid. Tevens zorgt onze cosmetica voor een diepe, langhoudbare bruine teint. Bij La Costa Zonnestudio in Katwijk aan Zee verkopen wij diverse zonnecosmetica van Devoted Creations.