IJsselstein

030-6579299
[row][column md=”4″]
Adres
Zonnestudio La Costa
Podiumweg 3
3401 BL IJsselstein
Tel: 030-657 9299
[/column][column md=”4″]
Openingstijden
Ma-Vrij: 09.30 – 22.00
Za: 09.30- 20.00
Zo: 10.00 – 18.00
Klik hier voor de regels rond sluitingstijd!
[/column][column md=”4″]

Bij ons bent u altijd voordelig uit!

Op onze zonnebanken zont u al maximaal 20 minuten vanaf €10,50

Na deze 20 minuten betaalt u de normale minuutprijs extra.
[/column][/row]


 

Zonnestudio IJsselstein
Bij La Costa Zonnestudio in IJsselstein staan diverse zonnebanken van het kwaliteitsmerk Ergoline voor u klaar. Voor ieder huidtype hebben wij een passende zonnebank in huis. Alle zonnebanken zijn voorzien van Climate Control en Aqua Fresh & Aroma. U kunt de zonnebank eenvoudig zelf instellen. Als u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd een medewerker van ons zonnebankcentrum aanspreken.

 

20 minuten vanaf zonnen: 10,50
In ons zonnebankcentrum in IJsselstein kunt u 20 minuten zonnen vanaf slechts € 10,50. Na deze 20 minuten betaalt u het standaardtarief per minuut. U kunt elke dag van de week terecht in onze zonnestudio: een afspraak maken is niet nodig.

 

Veilig onder de zonnebank
Bij La Costa Zonnestudio kunt u met een veilig gevoel onder de zonnebank springen. Bij uw eerste bezoek vragen wij u een huidanalyseformulier in te vullen en voeren wij een kort intakegesprek. Op basis van deze informatie bepalen onze professionele medewerkers welke zonnebank voor u het meest geschikt is. Wij houden ook rekening met de tijd die u al in de zon heeft doorgebracht.

 

Zonnecosmetica
De medewerkers van La Costa Zonnestudio’s adviseren ook op het gebied van zonnecosmetica. Met de juiste zonnecosmetica voorkomt u uitdroging en snelle veroudering van uw huid. In ons zonnebankcentrum verkopen wij diverse producten van kwaliteitsmerk Devoted Creations.