Eindhoven

040-2456362

Adres
Zonnestudio La Costa
Edenstraat 3a
5611 JM Eindhoven
Tel: 040-245 6362
Openingstijden

Ma-Vrij: 10.00 – 22.00
Za: 10.00 – 20.00
Zo: 12.00 – 20.00
Klik hier voor de regels rond sluitingstijd!

Bij ons bent u altijd voordelig uit!

Op onze zonnebanken zont u al maximaal 20 minuten vanaf €10,-

Na deze 20 minuten betaalt u de normale minuutprijs extra.


 

Zonnestudio Eindhoven
La Costa Eindhoven is geheel vernieuwd!
Voor de modernste Ergoline zonnebanken bent u bij La Costa Zonnestudio in Eindhoven op het juiste adres. U vindt ons zonnebankcentrum aan de Edenstraat 3A: een afspraak maken is niet nodig. Wij beschikken over een groot aantal comfortabele zonnebanken met Aqua Fresh & Aroma en Climate Control. Alle zonnebanken zijn eenvoudig in gebruik. Bij vragen staan de medewerkers van La Costa Zonnestudio voor u klaar.
Tevens beschikt deze studio over 2x Ergoline Prestige 1600

 

Zonnen vanaf  10
Bij alle vestigingen van La Costa Zonnestudio’s geldt dat u 20 minuten kunt zonnen vanaf € 10: dus ook bij ons zonnebankcentrum in Eindhoven. Na afloop van deze 20 minuten betaalt u de standaardprijs per minuut

Wij verkopen eveneens diverse zonnecosmetica van Devoted Creations vanaf € 2,40 per zakje. Wij adviseren u graag met welk product u sneller bruin wordt en hoe u uw huid kunt beschermen tegen uitdroging en veroudering.

 

Huidanalyseformulier
Bij uw eerste bezoek aan La Costa Zonnestudio wordt u verzocht om een huidanalyseformulier in te vullen. Net als elk zonnebank centrum in Nederland zijn wij verplicht om dit formulier met u door te nemen. Op basis van deze gegeven kunnen wij bepalen welke zonnebank voor uw huidtype het meest geschikt is. Het invullen van het huidanalyseformulier en het intakegesprek duurt slecht een paar minuten. Daarna kunt u meteen onder de zonnebank plaatsnemen.