Ergoline Lightvision (NIEUW!)

Tot 20 minuten €14,50 daarna € 1,00 per minuut

De nieuwe Prestige Lightvision straalt innovatie, elegantie en prestatie uit. Door de grotere bovenkant is het voor uw klanten meteen herkenbaar als een echte upgrade in onze zonnestudio. Het compleet opnieuw ontworpen en helder verlichte interieur nodigt u uit voor een zonervaring op het hoogste niveau.Intensievere prestaties, verbeterde huidverzorging, geavanceerde comfortvoorzieningen, intuïtieve bediening en een verhoogde service, dat is de nieuwe Ergoline Prestige Lightvision. Twee grote touch displays, surround Cooling PLUS, Cinematic Sound systeem, Beauty Light LED Complete, hybride Shoulder Tan incl. UV LEDs, Beauty Light LEDs en toegang op afstand maken de nieuwe Prestige Lightvision uniek.
De Ergoline Prestige 1600 kost bij La Costa €14,50,- tot maximaal 20 minuten. Hierna betaalt u €1,- per minuut extra.

 

Eenvoudige bediening

De Prestige Lightvision biedt een intuïtieve bediening met twee grote touchscreens. De zelfverklarende menunavigatie met grote pictogrammen is gebouwd als een smartphone. Na het selecteren van de individuele bruiningsintensiteit, kunnen alle belangrijke comfortfuncties op één pagina worden ingesteld. Met slechts een paar tikken is de Prestige Lightvision aangepast aan de persoonlijke wensen van de gebruiker. Dankzij de videofunctie kunnen video’s en advertentie-inhoud worden afgespeeld. Uiteraard kunnen alle instellingen eenvoudig worden opgeslagen met NFC Connect.

De Interior Touch Control maakt de bediening eenvoudiger dan ooit tijdens de zonnesessie. De bedieningslogica van de Prestige 1600 is overgenomen en aangepast aan de huidige smartphone-standaard. De voor zichzelf sprekende symbolen zijn gemakkelijk te lezen en te begrijpen voor beginnende gebruikers en brildragers. Maar ook aan de navigatie is gedacht, de meest gebruikte functies zijn nog eenvoudiger in te stellen dan voorheen. Wanneer de gebruiker eerder zijn bruiningsprogramma heeft vergeten te selecteren, kan hij dit nog steeds veranderen op het interieur display. Voor het eerst kan de UV-intensiteit voor het gezicht en lichaam op elk moment tijdens de zonsessie individueel worden aangepast.

 

 

Voordelen van de Ergoline Prestige Lightvision   

BODY:

FACE: